Real Time ZZP & MKB diensten

Inkoop

Een goed doordacht strategisch inkoopbeleid is belangrijk voor de winstgevendheid van uw bedrijf. Inkopen is meer dan alleen zorgen voor voldoende voorraad, de voorraad aankopen tegen een gunstige prijs en tegen een goede kwaliteit. Te veel voorraad kost onnodig veel uitstaand geld. Bij te weinig voorraad grijpt u regelmatig mis en hierdoor ligt een inefficiente uitvoering op de loer, met alle negatieve financiële consequenties van dien. Maar hoe vindt u deze balans in uw voorraad? 

offerte traject

HD Webdesign geeft u een heleboel praktische tips waarmee u kunt toetsen of uw huidige offertes voldoen. Wij kunnen de offerte opmaak in zijn geheel automatiseren door middel van het invoegen van zogenaamde macro teksten in een word bestand. Dit scheelt u enorm veel typwerk en zorgt voor een nette, duidelijke, overzichtelijke en dichtgetimmerde offerte waardoor u en uw klant perfect weten waar ze aan toe zijn. Geen verborgen minder- of meerwerken meer in uw offerte. Transparant en dus eerlijk!

order acceptatie & facturatie

De basis voor het al dan niet inbaar zijn van vorderingen wordt vaak al gelegd bij de orderacceptatie. De beslissing of orders, zowel voor nieuwe als voor bestaande relaties, worden uitgevoerd en tegen welke condities, hoort normaliter thuis bij de commerciële medewerkers. Bij een ZZP onderneming bent u ook in dit geval uzelf. Het vastleggen van de uiteindelijke voorwaarden in uw aanbieding is hiermee een goede basis om met uw klant een langdurige zakelijke relatie op te bouwen. 

De slimme werkbon app

Het beheersen van de kosten van een project is meer dan het volgen en verantwoorden van iedere euro die uitgegeven wordt. Projectbeheersing is het vinden van een balans tussen planning, kosten, scope en kwaliteit. Het is het tijdig herkennen van trends en ontwikkelingen en de gevolgen daarvan kunnen overzien. Het is het beperken van risico’s en het benutten van kansen.

Domeinnaam registratie
CMS Website
SEO

HD Webdesign | Eemswaard 37, 9734 CA Groningen | Telefoon/Whatsapp: 06-41607417 | E-mail: info@hdwebdesign.nl | ® KvK. 01180418 | BTW NL.108362231B01